Kevin, ik wil je bedanken voor de verkoop van mijn woning. Het was een moeilijke bevalling maar het is je uiteindelijk gelukt. Dat pleit voor je vakmanschap, maar ook voor de integere manier waarop je zaken doet. Het is een stijl waar ik van hou, waar de meeste van je collega's (of concurrenten) een pak van kunnen bijleren en die ik met heel veel plezier aan andere mensen zal aanbevelen. Bedankt!
- Piet N.
Kennis van zaken, niet opdringerig. Gevoel van vertrouwen. Aangenaam in omgang: M.a.w. pure klasse!
- Eddy V.
Reeds een vijftal keer deden wij beroep op de diensten van Vastgoed Vandenbon. Het feit dat wij steeds op dezelfde makelaar beroep doen zegt op zichzelf reeds genoeg. Als verkoper en verhuurder van vastgoed doen wij steeds een beroep op Kevin. Hij doet zijn werk erg grondig en wij worden voortdurend geïnformeerd over de stand van zaken in ons dossier. Alles wordt op volkomen eerlijke wijze behartigd, ook naar de kopers en/of huurders toe. Hij vindt het perfecte evenwicht tussen beide partijen. Zo hoort het!
- Pol V.
Voor de verkoop van de ouderlijke woning was onze keuze voor een jong en dynamisch kantoor met een jurist aan het roer volledig terecht. Vertrekkende vanuit een juiste waardebepaling werd in een mum van tijd een verkoopdossier opgemaakt en de nodige publiciteit gevoerd. Dit resulteerde in een verkoop binnen de week. Ook op administratief vlak werd alles snel en efficiënt afgehandeld zodat wij uittermate tevreden zijn en aan iedereen aanraden om beroep te doen op Vastgoed Vandenbon voor de verkoop van een onroerend goed.
- Jozef D.
Kevin is een stielman, correct, houdt zich aan de afspraken, geeft alle info door, geen katten in zakken, geen kleine letters in het contract, steeds paraat om bijkomende inlichtingen te geven. Ook de financiële afhandeling gebeurt direct en volgens afspraak. Kevin weet van aanpakken, een echte aanrader voor immobiliënzaken!
- Etienne V.
Eerlijk en oprecht zaken doen! Toen ik onwetend de huizenmarkt betrad om mijn woning te verkopen, liet ik me eerst nekken door niet- professionele mensen die me het onmogelijke beloofden. Na bijna 2 jaar zwoegen werd ik getipt om Vastgoed Vandenbon te raadplegen. Een gouden tip! Uit voorafgaande gesprekken kon ik afleiden dat Kevin geen loze beloftes wil maken en dus heel eerlijk en rechtuit is. Hij denkt goed na over het type pand en pluist een goede strategie uit. Op die manier boekt men resultaat, een maand later is mijn huis verkocht! Zo zie je maar, eerlijkheid duurt het langst! Bedankt Kevin!
- Lennert D.
Een woning verkopen in Gent (in een grote en ongetwijfeld moeilijke huizenmarkt) vanuit Maldegem is wellicht geen gemakkelijke zaak. Toch heeft Vastgoed Vandenbon dit op een voortreffelijke wijze voor mekaar gekregen. Kevin, bedankt voor de doorgedreven inzet en de vele kilometers die je voor ons (vaak nutteloos) hebt afgelegd... Ook de voortdurende feedback werd enorm gewaardeerd. Warm aanbevolen!
- Johan H.
Vastgoed Vandenbon heeft op een constructieve, correcte manier bijgedragen tot de verkoop van onze woning. Kevin heeft een goede ervaring, weet waarmee hij bezig is, kan je vertrouwen goede service en alles wordt steeds ondersteund door een goede, directe en correcte communicatie. Kortom, een makelaar waar je kan op bouwen!
- Gino R.
Wij kunnen getuigen van een schitterende aankoop via Vastgoed Vandenbon. Dit traject verliep zeer vlot, een grote pluim voor Kevin Vandenbon. Het kantoor handelt zeer nauwkeurig, eerlijk en betrouwbaar. Kortom een zeer correcte en professionele aanpak! Doe zo verder!
- Tom D.
Ik deed voor de eerste keer beroep op Vastgoed Vandenbon. Ik ben zeer tevreden over de aanpak, het advies en de afwerking van de verkoop en zal Vastgoed Vandenbon dan ook zeker aanbevelen aan andere personen! Proficiat!
- Willy S.
Kevin is zéér correct in de opvolging en afwerking van zijn dossier. Een no-nonsense, nuchter én creatief team! Ook buiten de kantooruren vlot bereikbaar. Up-to-date met de sociale media.
- Katrien D.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]